Detalii

SIDE BREEZE

Side, Turcia

Plecare din: Targu Mures, Romania

Check In - 2023-06-11

Check Out - 2023-06-18

7 Nopti

ro.travsoft.newInterface.utilities.TripAdvisor@51c0d8e4

Descriere: Hotelul a fost deschis in 2005. Acesta dispune de 265 de camere.

Tip masa: All Inclusive

Localizare:Hotelul este situat la aproximativ 260 m fata de plaja, in Colakli, la 10 km fata de orasul Manavgat, 8 km fata de orasul Side, la 65 km fata orasului Antalya si la 55 km fata de aeroport.

Plaja:La hotel veti gasi o plaja privata de nisip. Sezlongurile, umbrelele si prosoapele sunt gratuite.

Dotari camere:Hotelul  pune la dispozitia oaspetilor camere intre 22 si 45 mp dotate cu: telefon, TV, seif, minibar, aer conditionat, baie cu dus, uscator de par, balcon.

Facilitati hotel:Hotelul ofera oaspetilor sai multiple facilitati: 1 restaurant principal in cladirea principala si 1 restaurant principal pe plaja, 2 restaurante a la carte (italian si pescaresc), 5 baruri, discoteca, 2 piscine exterioare, 1 piscina pentru copii si 1 piscina interioara, tobogane, centru spa, sauna, baie turceasca, fitness, tenis de masa, sah, volei, animatie, seri tematice, curatienie zilnica in camera.
Servicii cu plata: biliard, sporturile pe apa (navigatie, sporturi motorizate), tratamente in centrul spa, masaj, curatatorie, darts, doctor, colt cu internet, fotograf, coafor, magazin de suveniruri si haine, magazin de bijuterii, rent a car.

Facilitati copii :Hotelul pune la dispozitia copiilor o piscina, tobogan pentru copii, mini club pentru copii (4-12 ani), loc de joaca pentru copii, bufet pentru copii, mini disco, amfiteatru cu diverse activitati pentru copii.

Alte informatii:
-    in restaurante tinuta este obligatorie;
-    restaurantul principal de pe plaja functioneaza in functie de condiitle meteorologice;
-    in functie de conditiile meteorologice, programul de functionare a restaurantelor si barurilor se poate modifica;
-    nu accepta animale de companie;
-    hotelul isi rezerva dreptul de a modifica conceptul in timpul sezonului fara a anunta in prealabil aceste modificari.

Web: www.sidebreezehotel.com

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.