Detalii

Dream Family Club

Side, Turcia

Plecare din: Bucuresti, Romania

Check In - 2023-04-15

Check Out - 2023-04-22

7 Nopti

ro.travsoft.newInterface.utilities.TripAdvisor@18fdb585

Descriere: Hotelul  dispune de 200 de camere repartizate in mai multe corpuri de cladire cu cate 3 etaje. 

Localizare:Hotelul este situat la aproximativ 5 km de orasul Side si la aproximativ 60 km de aeroportul Antalya. 
 
Plaja:Hotelul este situat la aproximativ 500 m fata de plaja cu nisip. Exista serviciu de transfer gratuit la plaja. Umbrelele, sezlongurile si prosoapele sunt gratuite la plaja. 

Dotari camere: Camerele hotelului dispun de: aer conditionat centralizat, TV LCD, mini bar (se reumple cu apa si apa minerala), seif (contra cost), telefon, baie cu cabina de dus, uscator de par.

Facilitati generale:Hotelul ofera oaspetilor sai urmatoarele facilitati: restaurant principal, patiserie, snack bar, bar la piscina, bar in lobby, piscine exterioare, aquapark cu 7 tobogane, piscina pentru copii cu tobogane, tenis de masa, darts, gimnastica, programe de animatie, sauna, baie turceasca, piscina interioara.

Servicii cu plata: bauturile de import, bauturile servite dupa ora 24 si in clubul de noapte, fresh-uri din fructe, seif, room service, masaj si alte tratamente in centrul Spa, servicii de curatatorie, sporturi acvatice.

Facilitati copii:Hotelul pune la dispozitia copiilor: mini club (4-12 ani), piscina pentru copii cu tobogane, bufet pentru copii in restaurant in timpul cinei.

Alte informatii:animalele de companie nu sunt permise; in restaurante tinuta este obligatorie; accesul in restaurantele a la carte se face in baza unei rezervari; in functie de conditiile meteorologice, programul de functionare a restaurantelor si barurilor se poate modifica; hotelul isi rezerva dreptul de a modifica conceptul in timpul sezonului fara a anunta in prealabil aceste modificari.

Pagina web: http://www.dreamfamilyclub.com/

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau  din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.