Detalii

ALESSIA HOTEL SPA

Side, Turcia

Plecare din:

Check In - 2023-06-18

Check Out - 2023-06-25

7 Nopti

ro.travsoft.newInterface.utilities.TripAdvisor@6f7c4a1

Descriere: Hotelul este recomandat atat pentru cupluri cat si pentru familiile cu copii, dar si pentru persoanele pasionate de istorie, fiind construit in zona unui sit arheologic.Se intinde pe o suprafata de aproximativ 2,200 mp. Hotelul a fost construit in anul 2022.

Tip masa: All Inclusive.

Localizare: Hotelul este situat in Side, la aproximativ 3 km de centrul istoric al orasului.Distanta pana la aeroportul international Antalya este de aproximativ 63 km.

Dotari camere: Hotelul are un total de 129 de camere.Camerele standard si family se afla in cladirea principala, camerele economy in cladiri anexe.Toate camerele sunt dotate cu aer conditionat, TV, telefon, Wi-fi, minibar, facilitati pentru preparare ceai sau cafea, seif. baie privata, uscator de par, balcon.

Facilitati hotel: Oaspetii pot beneficia de restaurant principal, sanck restaurant la piscina, baruri, piscina exterioara, sezlonguri si umbrele, centru spa, fitness, programe de animatie, parcare.

Facilitati copii: Piscina pentru copii.

Plaja: Plaja privata cu nisip la aproximativ 450 m distanta de hotel, sezlonguri si umbrele gratuite.

Alte informatii:
- animalele de companie nu sunt permise;
- in restaurante tinuta este obligatorie;
- in functie de conditiile meteorologice, programul de functionare a restaurantelor si barurilor se poate modifica;
- hotelul isi rezerva dreptul de a modifica conceptul in timpul sezonului fara a anunta in prealabil aceste modificari.

Pagina web: https://alessiahotel.com/tr

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.