Detalii

MC BEACH PARK RESORT

Antalya, Turcia

Plecare din:

Check In - 2023-07-02

Check Out - 2023-07-09

7 Nopti

ro.travsoft.newInterface.utilities.TripAdvisor@49661dcd

Descriere: MC Beach Park Resort a fost deschis in anul 1992, a fost renovat in anul 2012. Hotelul se intinde pe o suprafata de 30.000 mp.

Tip masa: Ultra All Inclusive.

Localizare: Hotelul este situat pe plaja, la 5 km de Avsallar si la 10 km de Alanya. Distanta pana la Aeroportul International Antalya este de aproximativ 110 km.

Dotari camere: Hotelul are un total de 470 de camere, toate dotate cu aer conditionat, TV, telefon, Wi-fi, minibar, seif, baie privata, uscator de par, balcon.

Facilitati hotel: Hotelul pune la dispozitia turistilor serviciu de spalatorie (contra cost), internet cafe (contra cost), restaurant, baruri, seif (contra cost), telefon, servicii medicale (contra cost), bowling (contra cost), billiard (contra cost), baby-sitter (contra cost), SPA center (contra cost), room service, sala de jocuri, sporturi nautice (contra cost), internet in lobby, magazine, salon de infrumusetare, plaja privata (nisipoasa), sezlongurile si umbrelutele la plaja/piscina, piscina pentru copii, loc de joaca, darts, tenis de masa, program pentru copii, mini-club (varste cuprinse intre 04-12 ani), Aqua park cu 3 tobogane, piscina interioara pentru copii, animatie, centru fitness, baie turceasca (contra cost), sauna (contra cost), aerobic, piscina exterioara, piscina interioara, jacuzzi, baschet, volei pe plaja, muzica live.

Plaja privata: plaja privata cu nisip, sezlonguri si umbrele gratuite.

Pagina web: https://mcgrouphotels.com/tr/hotel/mc-beach-park-resort-hotel

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.