Detalii

Lonicera City Hotel

Alanya, Turcia

Plecare din: Constanta, Romania

Check In - 2023-07-05

Check Out - 2023-07-12

7 Nopti

ro.travsoft.newInterface.utilities.TripAdvisor@1b22a068

Descriere :Hotelul a fost deschis in anul 2013 si este renovat in anul 2017. Este construit pe un teren de 2000 mp.

Localizare:Hotelul este situat in Alanya, la aproximativ 120 km de orasul Antalya, si la aproximativ 125 km de Aeroportul International Antalya si la aproximativ 100 metri de plaja. 

 Dotari camere:Camerele hotelului dispun de: baie cu cabina de dus sau cada, uscator de par, TV cu ecran plat, telefon, seif (contra cost), minibar, balcon, aer conditionat, Wi-fi.
 
 Facilitati hotel:Hotelul ofera oaspetilor sai urmatoarele facilitati: restaurant, piscina pentru adulti si pentru copii, lobby bar, baruri, tenis de masa.

Servicii cu plata: seif, carucior pentru copii, umbrela si sezlong pe plaja, sporturi nautice.
 
Alte informatii:animalele de companie nu sunt permise;in restaurante tinuta este obligatorie;accesul in restaurantele a la carte se face in baza unei rezervari;in functie de conditiile meteorologice, programul de functionare a restaurantelor si barurilor se poate modifica;hotelul isi rezerva dreptul de a modifica conceptul in timpul sezonului fara a anunta in prealabil aceste modificari.

Clasificarea agentiei: 3*
 
Web: www.lonicera.com.tr

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau   din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.