Detalii

KEMAL BAY HOTEL

Alanya, Turcia

Plecare din: Bacau, Romania

Check In - 2023-08-26

Check Out - 2023-09-02

7 Nopti

ro.travsoft.newInterface.utilities.TripAdvisor@3c6bdc4

Descriere: Hotelul a fost deschis in anul 1993, ultima renovare a avut loc in anul 2017.Se intinde pe o suprafata de 17.000 mp.Dispunne de cladire principala si cladire anexa.

Tip masa: All Inclusiv.

Localizare: Hotelul este situate in Alanya, la 3 km distanta fata de centrul statiunii Konakli.Distanta pana la Aeroportul International Antalya este de aproximativ 112 km.

Dotari camere: Toate camerele sunt dotate cu aer conditionat, TV, Wi-fi, seif, minibar, facilitati pentru preparare ceai sau cafea, baie privata, uscator de par, balcon.

Facilitati hotel: Oaspetii pot beneficia de restaurant principal, restaurant A la Carte,  baruri, piscina exterioara, sezlonguri, umbrele, centru fitness, spa, Wi-fi (in zona piscinei), volei, tenis de masa, dart, programe de animatie si divertisment, receptie (deschisa 24h), parcare (30 locuri).

Facilitati copii: Piscina pentru copii, tobogane, loc de joaca, mini club.

Plaja: Plaja privata cu nisip.

Pagina web: http://kemalbayhotel.com/en/

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.