Detalii

ARTEMIS PRINCESS HOTEL ALANYA

Alanya, Turcia

Plecare din: Timisoara, Romania

Check In - 2023-07-10

Check Out - 2023-07-17

7 Nopti

ro.travsoft.newInterface.utilities.TripAdvisor@5871f845

Descriere: Artemis Princess Hotel Alanya ofera servicii de patru stele in regim all inclusive si pune la dispozitia oaspetilor facilitati precum parcare privata gratuita, doua piscine, sala de fitness, serviciu de inchirieri auto si receptie deschisa 24/7.

Tip masa: All Inclusive.

Localizare:Proprietatea se afla la aproximativ 4 km de centrul statiunii Alanya. Aeroportul International Antalya (AYT) este localizat la 130 km distanta fata de Artemis Princess Hotel Alanya.

Dotari camere: Artemis Princess Hotel Alanya cuprinde 146 de camere, complet mobilate si echipate, fiind astfel ideale pentru a caza cupluri sau familii cu copii.

Dotarile standard includ aer conditionat cu termostat individual, baie privata cu cabina de dus, uscator de par si articole de toaleta gratuite, minibar, seif, TV LCD cu receptie satelit, telefon, balcon sau terasa cu zona de relaxare privata, conexiune Wi-Fi gratuita.

Facilitai hotel:Artemis Princess Hotel Alanya ofera servicii de patru stele in regim all inclusive si pune la dispozitia oaspetilor facilitati precum parcare privata gratuita, doua piscine, sala de fitness, serviciu de inchirieri auto si receptie deschisa 24/7.

In cadrul hotelului Artemis Princess Hotel Alanya exista un restaurant all inclusive, unde se pot servi toate mesele in stil bufet. Meniul include preparate culinare cu specific turcesc si international. Barurile disponibile ofera oaspetilor o gama variata de bauturi racoritoare, alcoolice, cafele, cocktailuri si gustari usoare.

Printre facilitatile hotelului se numara discoteca, sala de conferinta cu o capacitate de 50 de persoane, doua piscine exterioare cu zona pentru copii, seif de inchiriat, servicii de spalatorie si calcatorie contra cost.

Plaja: Artemis Princess Hotel Alanya este localizat la doar 200 metri de plaja Portakal Beach.

Clasificare oficiala:4 stele

Pagina web: http://www.artemisprincess.net/artemis-princess/en/ 

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.