Detalii

Concorde Marco Polo

Hammamet, Tunisia

Plecare din: Iasi, Romania

Check In - 2024-08-06

Check Out - 2024-08-13

7 Nopti

ro.travsoft.newInterface.utilities.TripAdvisor@4cb0e077

LOCALIZARE
Concorde Hotel Marco Polo este situat In Hammamet, la 9 minute de mers pe jos de Costa Mall Si la 9 minute de mers pe jos de Yasmine Hammamet

SERVICII Incluse in pachetul all inclusive al Hotelului Concorde Marco Polo:
-Toate mesele si gustarile
Restaurante și baruri
Concorde Hotel Marco Polo are 3 restaurante si 4 baruri, unde veti gasi o varietate gastronomica atragatoare si o gama larga de bauturi.
Camera standard (31 mp)- Camerele duble, cu vedere la gradina/mare  sunt foarte spatioase si ofera toate facilitatile moderne, sunt placute ochiului si astfel sporesc relaxarea optima. Compuse dintr-o camera frumoasa cu 2 paturi twin  sau 1 pat dublu si o baie cu cabina de dus. Un balcon sau o terasa prelungeste aceasta camera.Camerele dispun de:WiFi gratuit, halate de baie, oglinda speciala pentru machiaj, uscator de par, facilitati pentru articole de toaleta, telefon, aer conditionat / incalzire centrala (in functie de sezon), Minibar (cu apa si bauturi racoritoare), TV prin satelit (ecran plat), Seif electronic.
Family room (47mp)-Camerele Family sunt foarte spatioase si sunt compuse dintr-o camera frumoasa cu 2 paturi twin sau 1 pat dublu si zona de lounge cu o canapea si fotolii, separate de o usa, si o baie cu cabina de dus. Un balcon sau o terasa prelungeste aceasta camera, iar multe dintre ele au vedere la mare, la gradina sau  la piscina.Camerele dispun de:WiFi gratuit, halate de baie, oglinda speciala pentru machiaj, uscator de par, facilitati pentru articole de toaleta, telefon, aer conditionat / incalzire centrala (in functie de sezon), Minibar (cu apa si bauturi racoritoare), TV prin satelit (ecran plat), Seif electronic.

FACILITATI
SPA -un adevarat paradis de atmosfera zen relaxanta, are o varietate de tratamente, precum si numeroase echipamente pentru a va asigura relaxarea si bunastarea: balneoterapie, hamam , piscina cu apa dulce ...

PLAJA SI PISCINE
Hotelul Concorde Marco Polo se afla pe o plaja privata, cu nisip
-sezlogurile si umbrele sunt gratuite la plaja si piscina.
-hotelul are si prosoape de plaja, dar se pot folosi doar pe baza unei garanti.
-Piscina în aer liber- 1 800 mp, cu apa dulce,cu 2 jacuzzi integrate
-Piscina în aer liber cu zona de joacă pentru copii
-Piscina interioara- Piscina interioara de 1020 mp, adiacenta centrului balneoterapeutic,incalzita in timpul iernii.

SPORTURI SI ACTIVITATI
Sporturi si activitati incluse in pachetul «All inclusive»:
-Ping-pong, volei, gimnastica
-Petanque, aquagym, aerobic
-1 teren de tenis
-Rachete si bile de tenis (contra unui depozit)
-Diverse jocuri si activitati propuse de echipa de animatie, in functie de anotimp