Detalii

Sunny Days Mirette Family Resort

Skiathos, Grecia

Plecare din: Bucuresti, Romania

Check In - 2023-03-04

Check Out - 2023-03-11

7 Nopti

ro.travsoft.newInterface.utilities.TripAdvisor@761ea042

Descriere:  Hotelul a fost deschis in 1992, ultima renovare partiala a avut loc in 2009. Hotelul consta in 3 cladiri de 4 si 5 etaje.

Tip masa: All Inclusive.

Localizare: Hotelul se afla la aproximativ 9km distanta de aeroportul international Hurghada, si la doar 2 km de centrul orasului vechi, pe a doua linie de la mare.

Facilitati hotel: Resortul dispune de 3 restaurante, 3 baruri , jacuzzi, masaj, sauna, 2 piscine in aer liber, sectiune pentru copii in piscina in aer, teren de joaca, Kids Club. La hotel se pot practica urmatoarele activitati: aerobic, aqua gym, volei pe plaja, darts, boccia, polo pe apa, tenis de masa, mini-fotbal, squash.

Dotari camera: Camerele hotelului sunt spatioase, au aproximativ 50 metri2 cu vedere la curtea interioara sau la mare, balcon,  wifi, TV prin satelit, telefon, aer conditionat, chicineta complet utilata cu frigider, cuptor cu microunde, cana fierbator, si baie cu dus.

Pagina web: https://sunny-days-mirette-family-resort.hotel-hurghada.com/en/#rooms

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.