Detalii

Iro Hotel Hersonissos

Heraklion, Grecia

Plecare din: Craiova, Romania

Check In - 2023-06-05

Check Out - 2023-06-12

7 Nopti

ro.travsoft.newInterface.utilities.TripAdvisor@14f09b05

Descriere: Hotelul Iro este situat in inima statiunii cosmopolite Hersonissos si are 53 de camere decorate in stilul traditional grecesc.

Localizare: Hotelul este localizat la 600 m de centrul statiunii si la 25 km de aeroportul din Heraklion.

Plaja: Hotelul Iro este situat la 100 de metri distanta de plaja. Sezlongurile si umbrelele sunt cu plata. Exista posibilitatea practicarii sporturilor acvatice contra cost.

Dotari camere: Dispune de 53 de camere duble si single dotate cu balcon, TV satelit, baie privata cu dus, uscator de par, aer conditionat (cu plata), mini frigider (cu plata), fier de calcat (la cerere, gratuit).

Facilitati hotel: Hotelul Iro pune la dispozitia clientilor sai receptie 24 de ore, seif (cu plata), internet wireless public gratuit, zona vizionare TV, camera pentru bagaje, piscina in aer liber (09:00-18:00), sezlonguri si umbrele gratuite la piscina si cu plata pe plaja), bar, restaurant, biliard ( cu plata), inchirieri de masini, parcare publica gratuita, prim ajutor, doctor (la cerere, cu plata).

Pagina web: http://www.irohotel.com/

Clasificare oficiala: 2 stele

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri.